Cauti fonduri europene pentru pensiune sau o afacere in turism in 2024?

  Te-ai hotarat ca in 2024 sa incepi ceva nou? Poate sa iti deschizi o pensiune sau un hotel? Sau sa renovezi ceea ce ai deja? De ce sa nu le faci cu bani din fonduri europene alocate turismului? fonduri europene pensiune

  Ai mai multe variante daca vrei fonduri europene pensiune sau pentru hotel. Daca te afli in zonele pe care UE considera ca au nevoie de dezvoltare, poti incepe un proiect nou in orice domeniu, inclusiv turism. Daca nu te afli in judetele din zonele defavorizate, va trebui ca proiectul tau sa se regaseasca fie in “Promovarea celor 12 rute turistice/culturale”, fie in “Modernizarea/crearea de muzee și memoriale”.

  Alta varianta ar mai fi sa iti modernizezi pensiunea/hotelul existente prin programul de digitalizare (cu calculatoare, site, promovarea online) sau cu energie verde (panouri solare care sa te ajute sa consume mai putina energie electrica).

  Cu sau fara fonduri europene, nu uita de promovarea online pentru pensiunea, hotelul sau firma ta. Daca nu esti pe Internet, nu existi. Iar daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne contactezi.

Contacteaza-ne

Daca te-ai hotarat ce site doresti, da-ne mai multe detalii si ne apucam de treaba. Suntem o agentie de marketing digital din Romania cu clienti din lumea intreaga.