Publicitate online

Ti-ai facut un site? Felicitari! Problema e ca nimeni nu stie de el, e ascuns pe undeva in Internetul asta mare. E la fel ca atunci cand iti deschizi un magazin la coltul strazii. Nimeni nu are habar ce in inauntru. Asa ca acum trebuie sa investesti in promovarea lui ca sa afle lumea de el.

Exista mai multe metode eficiente de a promova un site:

SEO reprezinta cat de sus apare site-ul tau cand cineva il cauta pe Google sau alte motoare de cautare. Vine de la englezescul Search Engine Optimization si in functie de cat a costat site-ul tau a fost facuta sau nu de la inceput intr-o varianta de baza. Daca vrei sa fii gasit dupa anumite cuvinte cheie, va trebui sa mai investesti putin. Rezultatele se vad pe termen lung.

Publicitatea online platita prin reclame Google Ads sau Facebook Ads iti vor aduce rezultate imediate. Asa ca, daca ai un site nou, e bine sa incepi o campanie platita pana vei vedea rezultate pentru campaniile SEO.

Social Media: Daca nu esti pe ea, nu existi. O pagina de Facebook, un cont de Instagram sau de TikTok te vor tine mai aproape de potentiali client. Crearea lor e gratis, dar crearea continutului pentru ele ia timp daca te le faci inhouse. Daca externalizezi catre o agentie de digital marketing, vei economisi timp, dar vei investi bani.

publicitate online prin agentie de marketing digital

Pe langa publicitatea prin reclame pe canalele social media, poti apela si la influenceri care au deja o baza de fani si care iti pot distribui continutul sau chiar crea campanii interesante cu produsele tale.

Publicitatea online prin video pe Youtube este o alta varianta de promovarea digitala a firmei tale. Exista si varianta platita prin reclame si varianta gratis prin care iti creezi singur un canal.

Daca ai deja o baza de clienti si ai acces la adresele lor de email, poti folosi si email marketing trimitandu-le periodic newsletter cu cele mai bune oferte sau informatii interesante pentru ei.

Toate formele de publicitate online prezentate mai sus trebuie sa faca parte dintr-o stategie digitala adaptata tipului de firma si obiectivelor dorite de tine. De aceea este bine sa apelezi la specialisti. Daca esti in cautarea unei agentii de digital marketing din Romania, nu ezita sa ne contactezi. Fie ca iti doresti o strategie de promovare pentru o pensiune, hotel sau promovarea unui cabinet stomatologic, suntem alaturi de tine.

Contacteaza-ne

Daca te-ai hotarat ce iti doresti, da-ne mai multe detalii si ne apucam de treaba. Suntem o agentie de marketing digital din Romania cu clienti din lumea intreaga.