Top 5 metode de promovare pensiune sau hotel in Romania

Cauti cea mai buna agentie de promovare a pensiunii sau a hotelului tau? In sfarsit, ne-ai gasit! Suntem specializati in marketingul online la capitolul turism! Fie ca e vorba de un restaurant sau un hostel, o statiune turistica sau chiar o tara, noi te putem ajuta sa o promovezi in Romania si in strainatate.

Suntem alaturi de tine
promovare pensiune
Digital Marketing Agency for Hotels
promovare hotel

Printre clientii nostri se numara

Booking.com, branduri internationale ca Novotel, ibis, Mercure sau hoteluri boutique, pensiuni traditionale si chiar tara noastra  (Romania). Pe toti i-am promovat intern si international aducandu-le mai multi clienti si mai multi bani.

Suntem aici pentru tine

Fie ca vrei mai multa vizibilitate online pentru hotelul sau pensiunea ta, fie ca vrei mai multe vanzari, suntem aici pentru tine. Avem in echipa 2 specialisti care au lucrat 10 ani in turism si industria hoteliera care te vor ajuta sa iti transformi afacerea intr-una de succes.

Cum te putem ajuta?

Intai, te vom asculta si iti vom intelege afacerea. Apoi vom crea cea mai buna combinatie de strategii digitale pentru promovarea pensiunii sau hotelului tau prin publicitate online.

SOCIAL MEDIA

Poate ai nevoie de o strategie de social media. Iti poti promova camerele pensiunii si vederea spectaculoasa a restaurantului cu ajutorul canalelor de Instagram & Facebook. Sau poate folosim TikTok  ca sa ii atragem pe cei tineri? Sau poate folosim LinkedIn ca sa iti umplem salile de conferinta din hotelul tau?  Hai sa ne spui mai multe despre afacerea ta si hotaram impreuna cea mai buna strategie in functie de obiectivele tale si de bugetul alocat.

SEO

Sau poate ai nevoie de SEO pentru site-ul tau de turism? Putem crea cateva articole care sa iti promoveze pensiunea stfel incat sa afle de ea si potentialii clienti si Google.

PPC (campanii online)

 Sau poate vrei sa iti promovam hotelul printr-o campanie PPC pe Google sau Facebook? Daca vrei sa cresti numarul de camere vandute, e cea mai buna strategie. Putem targeta orice tara iti doresti!

 REPUTATIA ONLINE

Degeaba vrei sa vinzi daca nu ai un renume bune sau daca clientii nu au auzit de tine. Hai sa construim impreuna reputatia ta online, daca de-abia ti-ai deschis pensiunea. De crearea unui site web la promovarea lui, suntem aici pentru tine. Trebuie doar sa ne contactezi aici.

Contacteaza-ne

Vrei mai multe rezervari? Contacteaza agentia CampaniaTa, cea mai buna solutie de promovare pentru pensiunea sau hotelul tau.